Loading ..
     Trắc Nghiệm Tiếng Anh Toàn Tập Các câu kế tiếp

01 - Quizzes in all Categories

Bật/tắt các lựa chọn A B C D
Trắc nghiệm từ vựng Anh Văn - có đáp án.

1. If you allege that something bad is true, you say it but do not prove it. Ex. She alleged that there was rampant drug use among the male members of the group. The accused is alleged to have killed a man. (Dịch)

(allege /əˈledʒ/ : được khẳng định mà không được chứng minh)


Trả lời :

A. Discard or remove from service (a redundant, old, or inoperative vehicle, vessel, or machine), especially so as to convert it to scrap metal.

B. (adjective) - Used to emphasize how small or insignificant someone or something is.

C. (V) - To assert without proof.

D. (adjective) - Suitable or proper in the circumstances.


2. Basic amenities including toilet facilities and drinking water would be provided. (Dịch)

(amenity /ə'mi:niti/ : Tiện nghi)


Trả lời :

A. (V) - To assert without proof.

B. (adjective) - Used to emphasize how small or insignificant someone or something is.

C. A desirable or useful feature or facility of a building or place.

D. A contagious and infectious viral disease causing swelling of the parotid salivary glands in the face, and a risk of sterility in adult males.


3. Successful sports in the U.S.A. have usually been ones appropriate for commercial television. (Dịch)

(appropriate /ə'proupriət/ : Thích hợp, thích đáng)


Trả lời :

A. (adjective) - Suitable or proper in the circumstances.

B. (adjective) - (Of data) consisting of or presented in columns or tables.

C. (V) - To assert without proof.

D. A contagious and infectious viral disease causing swelling of the parotid salivary glands in the face, and a risk of sterility in adult males.


4. Artillery consists of large, powerful guns that are transported on wheels and used by an army. Ex. Using tanks and heavy artillery, they seized the town. (Dịch)

(artillery /ɑːˈtɪləri/ : pháo binh)


Trả lời :

A. Mounted projectile-firing guns or missile launchers, mobile or stationary, light or heavy, as distinguished from small arms.

B. A contagious and infectious viral disease causing swelling of the parotid salivary glands in the face, and a risk of sterility in adult males.

C. (verb) - Strengthen or support (an object or substance), especially with additional material.

D. Discard or remove from service (a redundant, old, or inoperative vehicle, vessel, or machine), especially so as to convert it to scrap metal.


5. I am disturbed by the document I have just read. (Dịch)

(disturb /dis'tə:b/ : Làm mất yên tĩnh, quấy rầy, làm lo âu)


Trả lời :

A. (V) - Make (someone) anxious.

B. A desirable or useful feature or facility of a building or place.

C. (verb) - Strengthen or support (an object or substance), especially with additional material.

D. (verb) - Deduce or conclude (something) from evidence and reasoning rather than from explicit statements.


6. If you are enthusiastic about something, you show how much you like or enjoy it by the way that you behave and talk. Ex.Tom was very enthusiastic about the place. (Dịch)

(enthusiastic : /ɪnˌθjuːziˈæstɪk/ nhiệt tình)


Trả lời :

A. (adjective) - (Of data) consisting of or presented in columns or tables.

B. Adj - having or showing intense and eager enjoyment, interest, or approval.

C. Mounted projectile-firing guns or missile launchers, mobile or stationary, light or heavy, as distinguished from small arms.

D. Someone who teaches or gives advice to a less experienced and often younger person.


7. A man with a foreign accent. (Dịch)

(foreign : (thuộc) nước ngoài, từ nước ngoài)


Trả lời :

A. (N) - The friendly and generous reception and entertainment of guests, visitors, or strangers.

B. A contagious and infectious viral disease causing swelling of the parotid salivary glands in the face, and a risk of sterility in adult males.

C. (verb) - Deduce or conclude (something) from evidence and reasoning rather than from explicit statements.

D. (Adj) - Of, from, in, or characteristic of a country or language other than one’s own.


8. Scotland is renowned for its hospitality. (Dịch)

(hospitality /,hɔspi'tæliti/ : Lòng mến khách)


Trả lời :

A. Adj - having or showing intense and eager enjoyment, interest, or approval.

B. (verb) - Strengthen or support (an object or substance), especially with additional material.

C. A desirable or useful feature or facility of a building or place.

D. (N) - The friendly and generous reception and entertainment of guests, visitors, or strangers.


9. From these facts we can infer that crime has been increasing. (Dịch)

(infer /in'fə:/ : Suy ra, luận ra; đưa đến kết luận)


Trả lời :

A. (verb) - Strengthen or support (an object or substance), especially with additional material.

B. (verb) - Deduce or conclude (something) from evidence and reasoning rather than from explicit statements.

C. (adjective) - (Of data) consisting of or presented in columns or tables.

D. A desirable or useful feature or facility of a building or place.


10. Get friends and mentors, advisors you trust and bounce your ideas off them. (Dịch)

(Mentor /'mentɔ:/ : Người thầy thông thái, người cố vấn dày kinh nghiệm)


Trả lời :

A. Discard or remove from service (a redundant, old, or inoperative vehicle, vessel, or machine), especially so as to convert it to scrap metal.

B. Adj - having or showing intense and eager enjoyment, interest, or approval.

C. Someone who teaches or gives advice to a less experienced and often younger person.

D. (V) - Make (someone) anxious.


11. However, there is more to being a good citizen than merely obeying laws. (Dịch)

(mere /miə/ : Chỉ là, chẳng qua)


Trả lời :

A. (adjective) - Used to emphasize how small or insignificant someone or something is.

B. (verb) - Strengthen or support (an object or substance), especially with additional material.

C. A contagious and infectious viral disease causing swelling of the parotid salivary glands in the face, and a risk of sterility in adult males.

D. (adjective) - Suitable or proper in the circumstances.


12. Mumps is a disease caught mostly by children. It causes a mild fever and painful swelling of the glands in the neck. EX. The mumps virus is contagious and spreads in tiny drops of fluid from the mouth and nose of someone who is infected. (Dịch)

(mumps /mʌmps/ : bệnh quai bị)


Trả lời :

A. A contagious and infectious viral disease causing swelling of the parotid salivary glands in the face, and a risk of sterility in adult males.

B. Discard or remove from service (a redundant, old, or inoperative vehicle, vessel, or machine), especially so as to convert it to scrap metal.

C. (V) - Make (someone) anxious.

D. (V) - To assert without proof.


13. The helmet has been reinforced with a double layer of cork. (Dịch)

(reinforce /,ri:in'fɔ:s/ : Tăng cường, củng cố; tăng thêm sức mạnh)


Trả lời :

A. (verb) - Deduce or conclude (something) from evidence and reasoning rather than from explicit statements.

B. A contagious and infectious viral disease causing swelling of the parotid salivary glands in the face, and a risk of sterility in adult males.

C. (verb) - Strengthen or support (an object or substance), especially with additional material.

D. Mounted projectile-firing guns or missile launchers, mobile or stationary, light or heavy, as distinguished from small arms.


14. He supports the idea that road tax should be scrapped. (Dịch)

(scrap /skræp/ : Đập vụn ra, thải ra)


Trả lời :

A. (adjective) - Used to emphasize how small or insignificant someone or something is.

B. (adjective) - Suitable or proper in the circumstances.

C. Discard or remove from service (a redundant, old, or inoperative vehicle, vessel, or machine), especially so as to convert it to scrap metal.

D. (Adj) - Of, from, in, or characteristic of a country or language other than one’s own.


15. A tabular presentation of running costs. (Dịch)

(tabular /'tæbjulə/ : Xếp thành bảng, xếp thành cột)


Trả lời :

A. (adjective) - (Of data) consisting of or presented in columns or tables.

B. (V) - Make (someone) anxious.

C. (Adj) - Of, from, in, or characteristic of a country or language other than one’s own.

D. (V) - To assert without proof.






Gởi link [] lên Gmail Bookmark Facebook Share Chia sẻ trên Facebook Các câu kế tiếp
    Bảng điểm cao nhất của các thành viên
Thành viên Henry Tran , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:11, trắc nghiệm loại 7 - 5/31/2016 6:27:35 PM. (vào thi)
Thành viên van Tuan HD , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:14, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 11 - Workplace - Office Supplies - 5/31/2016 3:42:38 PM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 0:23, trắc nghiệm loại 1 - 5/18/2017 10:06:49 AM. (vào thi)
Thành viên Henry , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:25, trắc nghiệm loại 3 - chuyên mục Oxford - 7/12/2017 12:49:19 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 0:26, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 06 - Clothings - Cosmetics - Fashions - 10/16/2015 8:44:53 AM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 0:39, trắc nghiệm loại 6 - chuyên mục 07 - Animals around the World - 5/18/2017 10:12:18 AM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 0:42, trắc nghiệm loại 1 - 11/20/2016 8:46:53 PM. (vào thi)
Thành viên Đức Huy , email: huytamdp, đạt 10 điểm, thời gian 0:45, trắc nghiệm loại 3 - 10/8/2015 12:42:31 AM. (vào thi)
Thành viên thachlien , email: thachlien, đạt 10 điểm, thời gian 0:45, trắc nghiệm loại 1 - 5/5/2016 5:34:00 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 0:50, trắc nghiệm loại 1 - 11/20/2016 8:41:37 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:0, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 10 - Household Goods - 10/19/2015 10:37:53 AM. (vào thi)
Thành viên Mun , email: thuylinh300715, đạt 10 điểm, thời gian 1:0, trắc nghiệm loại 3 - chuyên mục 03 - Families - Educations - 12/19/2017 7:27:46 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:2, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 05 - Foods and fruits - 12/14/2017 9:58:03 PM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - 7/23/2016 3:16:25 PM. (vào thi)
Thành viên Huong Jiinby , email: huongjiinby, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 18 - Jobs and Occupations - 11/20/2015 5:06:25 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - 4/9/2017 8:35:24 AM. (vào thi)
Thành viên Valonekowd , email: valonekowd78, đạt 10 điểm, thời gian 1:5, trắc nghiệm loại 1 - 6/19/2015 2:39:15 PM. (vào thi)
Thành viên ngocnhung , email: ngocnhung28121999, đạt 10 điểm, thời gian 1:6, trắc nghiệm loại 5 - 11/18/2015 7:37:40 PM. (vào thi)
Thành viên thuhuyn , email: huynhthuong1092, đạt 10 điểm, thời gian 1:8, trắc nghiệm loại 6 - 6/10/2015 2:04:07 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:10, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 08 - Body parts - Healthcare - 10/15/2015 3:40:36 PM. (vào thi)
Thành viên vubaloi , email: vubaloi84, đạt 10 điểm, thời gian 1:11, trắc nghiệm loại 3 - 1/14/2016 9:19:41 PM. (vào thi)
Thành viên Hoa , email: thienthanconcon102, đạt 10 điểm, thời gian 1:11, trắc nghiệm loại 1 - 10/16/2016 10:57:29 AM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - 7/23/2016 3:24:40 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 10 - Household Goods - 10/19/2015 10:13:05 AM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 05 - Foods and fruits - 12/14/2017 10:00:42 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:16, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 06 - Clothings - Cosmetics - Fashions - 10/16/2015 8:58:22 AM. (vào thi)

 
Quizzes to Test Your English Vocabulary:




View Video Guide

Change to English

Chuyển qua Tiếng Việt
Chọn hình thức Trắc Nghiệm Từ Vựng Tiếng Anh:




Video hướng dẫn

Change to English

Chuyển qua Tiếng Việt
Các hình thức trắc nghiệm từ vựng Anh Văn