Loading ..
     Trắc Nghiệm Tiếng Anh Toàn Tập Các câu kế tiếp

01 - Quizzes in all Categories

Bật/tắt các lựa chọn A B C D
Trắc nghiệm từ vựng Anh Văn - có đáp án.

1. The relaxed ambience of the cocktail lounge is popular with guests. (Dịch)

(ambience /ˈambɪəns/ : Môi trường, không khí của một địa điểm)


Trả lời :

A. An act or instance of waiving a right or claim.

B. Someone who teaches or gives advice to a less experienced and often younger person.

C. The customary code of polite behaviour in society or among members of a particular profession or group.

D. The character and atmosphere of a place.


2. Ceramic is clay that has been heated to a very high temperature so that it becomes hard. Ex. ceramic tiles. (Dịch)

(ceramic /səˈræmɪk/ : (thuộc) nghề làm đồ gốm)


Trả lời :

A. A cable containing one or more optical fibers that are used to carry light. The optical fiber elements are typically individually coated with plastic layers and contained in a protective tube suitable for the environment where the cable will be deployed.

B. Someone who teaches or gives advice to a less experienced and often younger person.

C. (verb) - Imbue (something) with new life and vitality.

D. (Adj) - of or relating to products made from clay and similar materials, as pottery and brick, or to their manufacture.


3. If you deprive someone of something that they want or need, you take it away from them, or you prevent them from having it. Ex. They've been deprived of the fuel necessary to heat their homes. (Dịch)

(deprive /di'praiv/ : Tước đoạt)


Trả lời :

A. (verb) - Rise and fall irregularly in number or amount.

B. (adjective) - Relating to or based on the metre as a unit of length.

C. To buy back; To recover by payment or other satisfaction ; To exchange (bonds, trading stamps, etc.) for money or goods.

D. To remove or withhold something from the enjoyment or possession of (a person or persons).


4. If you engrave something with a design or words, or if you engrave a design or words on it, you cut the design or words into its surface. Ex. She had the jeweler engrave her name on the back of the watch. (Dịch)

(Engrave /ɪnˈɡreɪv/ : khắc, trổ, chạm)


Trả lời :

A. A piece of enclosed land planted with fruit trees.

B. Someone who teaches or gives advice to a less experienced and often younger person.

C. (adjective) - Very good; wonderful.

D. To chase (letters, designs, etc.) on a hard surface, as of metal, stone, or the end grain of wood.


5. The rules of etiquette are changing. (Dịch)

(etiquette /¸eti´ket/ : Phép xã giao, quy ước)


Trả lời :

A. To buy back; To recover by payment or other satisfaction ; To exchange (bonds, trading stamps, etc.) for money or goods.

B. To remove or withhold something from the enjoyment or possession of (a person or persons).

C. The customary code of polite behaviour in society or among members of a particular profession or group.

D. (Adj) - of or relating to products made from clay and similar materials, as pottery and brick, or to their manufacture.


6. A fabulous two-week holiday. (Dịch)

(fabulous /ˈfabjʊləs/ : Đẹp, tuyệt vời)


Trả lời :

A. A cable containing one or more optical fibers that are used to carry light. The optical fiber elements are typically individually coated with plastic layers and contained in a protective tube suitable for the environment where the cable will be deployed.

B. To chase (letters, designs, etc.) on a hard surface, as of metal, stone, or the end grain of wood.

C. A piece of enclosed land planted with fruit trees.

D. (adjective) - Very good; wonderful.


7. Trade with other countries tends to fluctuate from year to year. (Dịch)

(fluctuate /fluctuate/ : Dao động, thay đổi bất thường)


Trả lời :

A. A cable containing one or more optical fibers that are used to carry light. The optical fiber elements are typically individually coated with plastic layers and contained in a protective tube suitable for the environment where the cable will be deployed.

B. Someone who teaches or gives advice to a less experienced and often younger person.

C. An act or instance of waiving a right or claim.

D. (verb) - Rise and fall irregularly in number or amount.


8. Investigations into malpractices and abuses of power. (Dịch)

(malpractice /'mæl'præktis/ : Hành động xấu, hành động bất chính, việc làm phi pháp)


Trả lời :

A. The character and atmosphere of a place.

B. A piece of enclosed land planted with fruit trees.

C. Improper, illegal, or negligent professional behaviour.

D. A cable containing one or more optical fibers that are used to carry light. The optical fiber elements are typically individually coated with plastic layers and contained in a protective tube suitable for the environment where the cable will be deployed.


9. Get friends and mentors, advisors you trust and bounce your ideas off them. (Dịch)

(Mentor /'mentɔ:/ : Người thầy thông thái, người cố vấn dày kinh nghiệm)


Trả lời :

A. (adjective) - Relating to or based on the metre as a unit of length.

B. Someone who teaches or gives advice to a less experienced and often younger person.

C. To chase (letters, designs, etc.) on a hard surface, as of metal, stone, or the end grain of wood.

D. The character and atmosphere of a place.


10. All measurements are given in metric form. (Dịch)

(Metric /'metrik/ : (thuộc) mét)


Trả lời :

A. (adjective) - Relating to or based on the metre as a unit of length.

B. To chase (letters, designs, etc.) on a hard surface, as of metal, stone, or the end grain of wood.

C. (verb) - Rise and fall irregularly in number or amount.

D. The customary code of polite behaviour in society or among members of a particular profession or group.


11. Telcordia GR-20, Generic Requirements for Optical Fiber and Optical Fiber Cable, contains reliability and quality criteria to protect optical fiber in all operating conditions. (Dịch)

(Optical Fiber Cable : Cáp Quang)


Trả lời :

A. A cable containing one or more optical fibers that are used to carry light. The optical fiber elements are typically individually coated with plastic layers and contained in a protective tube suitable for the environment where the cable will be deployed.

B. To remove or withhold something from the enjoyment or possession of (a person or persons).

C. Improper, illegal, or negligent professional behaviour.

D. (verb) - Imbue (something) with new life and vitality.


12. Apple and pear orchards were planted, as were plum thickets between some holes. (Dịch)

(orchard /'ɔ:tʃəd/ : Vườn cây ăn quả)


Trả lời :

A. To buy back; To recover by payment or other satisfaction ; To exchange (bonds, trading stamps, etc.) for money or goods.

B. Someone who teaches or gives advice to a less experienced and often younger person.

C. To remove or withhold something from the enjoyment or possession of (a person or persons).

D. A piece of enclosed land planted with fruit trees.


13. If you redeem yourself or your reputation, you do something that makes people have a good opinion of you again after you have behaved or performed badly. Ex. He realized the mistake he had made and wanted to redeem himself. (Dịch)

(Redeem /rɪˈdiːm/ : mua lại, chuộc lại)


Trả lời :

A. The customary code of polite behaviour in society or among members of a particular profession or group.

B. To remove or withhold something from the enjoyment or possession of (a person or persons).

C. (verb) - Rise and fall irregularly in number or amount.

D. To buy back; To recover by payment or other satisfaction ; To exchange (bonds, trading stamps, etc.) for money or goods.


14. A package of spending cuts to revitalize the economy. (Dịch)

(revitalize /riːˈvʌɪt(ə)lʌɪz/ : Mang lại sức sống mới, đưa sức sống mới vào (cái gì); tái sinh)


Trả lời :

A. (verb) - Imbue (something) with new life and vitality.

B. (Adj) - of or relating to products made from clay and similar materials, as pottery and brick, or to their manufacture.

C. A cable containing one or more optical fibers that are used to carry light. The optical fiber elements are typically individually coated with plastic layers and contained in a protective tube suitable for the environment where the cable will be deployed.

D. Someone who teaches or gives advice to a less experienced and often younger person.


15. Congress passed new rules in December that tighten the waiver program. (Dịch)

(waiver /'weivə/ : (pháp lý) sự khước từ)


Trả lời :

A. The customary code of polite behaviour in society or among members of a particular profession or group.

B. A piece of enclosed land planted with fruit trees.

C. (adjective) - Very good; wonderful.

D. An act or instance of waiving a right or claim.






Gởi link [] lên Gmail Bookmark Facebook Share Chia sẻ trên Facebook Các câu kế tiếp
    Bảng điểm cao nhất của các thành viên
Thành viên Henry Tran , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:11, trắc nghiệm loại 7 - 5/31/2016 6:27:35 PM. (vào thi)
Thành viên van Tuan HD , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:14, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 11 - Workplace - Office Supplies - 5/31/2016 3:42:38 PM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 0:23, trắc nghiệm loại 1 - 5/18/2017 10:06:49 AM. (vào thi)
Thành viên Henry , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:25, trắc nghiệm loại 3 - chuyên mục Oxford - 7/12/2017 12:49:19 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 0:26, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 06 - Clothings - Cosmetics - Fashions - 10/16/2015 8:44:53 AM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 0:39, trắc nghiệm loại 6 - chuyên mục 07 - Animals around the World - 5/18/2017 10:12:18 AM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 0:42, trắc nghiệm loại 1 - 11/20/2016 8:46:53 PM. (vào thi)
Thành viên Đức Huy , email: huytamdp, đạt 10 điểm, thời gian 0:45, trắc nghiệm loại 3 - 10/8/2015 12:42:31 AM. (vào thi)
Thành viên thachlien , email: thachlien, đạt 10 điểm, thời gian 0:45, trắc nghiệm loại 1 - 5/5/2016 5:34:00 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 0:50, trắc nghiệm loại 1 - 11/20/2016 8:41:37 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:0, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 10 - Household Goods - 10/19/2015 10:37:53 AM. (vào thi)
Thành viên Mun , email: thuylinh300715, đạt 10 điểm, thời gian 1:0, trắc nghiệm loại 3 - chuyên mục 03 - Families - Educations - 12/19/2017 7:27:46 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:2, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 05 - Foods and fruits - 12/14/2017 9:58:03 PM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - 7/23/2016 3:16:25 PM. (vào thi)
Thành viên Huong Jiinby , email: huongjiinby, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 18 - Jobs and Occupations - 11/20/2015 5:06:25 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - 4/9/2017 8:35:24 AM. (vào thi)
Thành viên Valonekowd , email: valonekowd78, đạt 10 điểm, thời gian 1:5, trắc nghiệm loại 1 - 6/19/2015 2:39:15 PM. (vào thi)
Thành viên ngocnhung , email: ngocnhung28121999, đạt 10 điểm, thời gian 1:6, trắc nghiệm loại 5 - 11/18/2015 7:37:40 PM. (vào thi)
Thành viên thuhuyn , email: huynhthuong1092, đạt 10 điểm, thời gian 1:8, trắc nghiệm loại 6 - 6/10/2015 2:04:07 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:10, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 08 - Body parts - Healthcare - 10/15/2015 3:40:36 PM. (vào thi)
Thành viên vubaloi , email: vubaloi84, đạt 10 điểm, thời gian 1:11, trắc nghiệm loại 3 - 1/14/2016 9:19:41 PM. (vào thi)
Thành viên Hoa , email: thienthanconcon102, đạt 10 điểm, thời gian 1:11, trắc nghiệm loại 1 - 10/16/2016 10:57:29 AM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - 7/23/2016 3:24:40 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 10 - Household Goods - 10/19/2015 10:13:05 AM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 05 - Foods and fruits - 12/14/2017 10:00:42 PM. (vào thi)
Thành viên tuidayne , email: netuiday, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - 7/28/2018 7:20:30 AM. (vào thi)

 
Quizzes to Test Your English Vocabulary:




View Video Guide

Change to English

Chuyển qua Tiếng Việt
Chọn hình thức Trắc Nghiệm Từ Vựng Tiếng Anh:




Video hướng dẫn

Change to English

Chuyển qua Tiếng Việt
Các hình thức trắc nghiệm từ vựng Anh Văn