Loading ..
     Trắc Nghiệm Tiếng Anh Toàn Tập Các câu kế tiếp

01 - Quizzes in all Categories

Bật/tắt các lựa chọn A B C D
Trắc nghiệm từ vựng Anh Văn - có đáp án.

1. anatomy /ə'nætəmi/ (Dịch)
Trả lời :

A. (N) - The branch of science concerned with the bodily structure of humans, animals, and other living organisms, especially as revealed by dissection and the separation of parts.

B. (adjective) - Deserving or inviting derision or mockery; absurd.

C. To attack the good name or reputation of, as by uttering or publishing maliciously or falsely anything injurious, slander or libel, calumniate.

D. (adjective) - Courteous, kind, and pleasant, especially towards someone of lower social status.


2. combat /'kɔmbət/ (Dịch)
Trả lời :

A. Fighting between armed forces.

B. (adjective) - Courteous, kind, and pleasant, especially towards someone of lower social status.

C. Adj. part of starting a business and in a way that means you are willing to risk loss in order to make money.

D. To read through with thoroughness or care.


3. commiserate /kə'mizəriet/ (Dịch)
Trả lời :

A. (N) - The branch of science concerned with the bodily structure of humans, animals, and other living organisms, especially as revealed by dissection and the separation of parts.

B. (N) - 1-- the practice of treating one person or group of people less fairly or less well than other people or groups. 2 -- the ability to recognize and understand the differences between two things.

C. A person whose job is to organize events or activities and to negotiate with others in order to ensure they work together effectively.

D. (verb) - Express or feel sympathy or pity; sympathize.


4. coordinator (Dịch)
Trả lời :

A. (adjective) - Courteous, kind, and pleasant, especially towards someone of lower social status.

B. (adjective) - Not taut or held tightly in position; Having or showing laziness or negligence.

C. A person whose job is to organize events or activities and to negotiate with others in order to ensure they work together effectively.

D. (N) - The branch of science concerned with the bodily structure of humans, animals, and other living organisms, especially as revealed by dissection and the separation of parts.


5. defame /dɪˈfeɪm/ (Dịch)
Trả lời :

A. To attack the good name or reputation of, as by uttering or publishing maliciously or falsely anything injurious, slander or libel, calumniate.

B. Any place or object, as a sill, fence, branch, or twig for a bird, animal, or person to alight or rest upon.

C. (adjective) - Showing a great deal of variety; very different.

D. (adjective) - Not taut or held tightly in position; Having or showing laziness or negligence.


6. discrimination (Dịch)
Trả lời :

A. (adjective) - Courteous, kind, and pleasant, especially towards someone of lower social status.

B. Adj. part of starting a business and in a way that means you are willing to risk loss in order to make money.

C. To attack the good name or reputation of, as by uttering or publishing maliciously or falsely anything injurious, slander or libel, calumniate.

D. (N) - 1-- the practice of treating one person or group of people less fairly or less well than other people or groups. 2 -- the ability to recognize and understand the differences between two things.


7. diverse /dai'və:s/ (Dịch)
Trả lời :

A. (verb) - Express or feel sympathy or pity; sympathize.

B. (adjective) - Deserving or inviting derision or mockery; absurd.

C. (adjective) - Showing a great deal of variety; very different.

D. To read through with thoroughness or care.


8. Entrepreneurial (Dịch)
Trả lời :

A. (adjective) - Incapable of going wrong or being misused.

B. Adj. part of starting a business and in a way that means you are willing to risk loss in order to make money.

C. (adjective) - Showing a great deal of variety; very different.

D. Any place or object, as a sill, fence, branch, or twig for a bird, animal, or person to alight or rest upon.


9. foolproof /'fu:lpru:f/ (Dịch)
Trả lời :

A. (adjective) - Incapable of going wrong or being misused.

B. A person whose job is to organize events or activities and to negotiate with others in order to ensure they work together effectively.

C. To read through with thoroughness or care.

D. (adjective) - Showing a great deal of variety; very different.


10. gracious /'greiʃəs/ (Dịch)
Trả lời :

A. (adjective) - Courteous, kind, and pleasant, especially towards someone of lower social status.

B. (N) - 1-- the practice of treating one person or group of people less fairly or less well than other people or groups. 2 -- the ability to recognize and understand the differences between two things.

C. (adjective) - Not taut or held tightly in position; Having or showing laziness or negligence.

D. Any place or object, as a sill, fence, branch, or twig for a bird, animal, or person to alight or rest upon.


11. perch/pɜːtʃ/ (Dịch)
Trả lời :

A. (adjective) - Incapable of going wrong or being misused.

B. To attack the good name or reputation of, as by uttering or publishing maliciously or falsely anything injurious, slander or libel, calumniate.

C. A person whose job is to organize events or activities and to negotiate with others in order to ensure they work together effectively.

D. Any place or object, as a sill, fence, branch, or twig for a bird, animal, or person to alight or rest upon.


12. peruse /pəˈruːz/ (Dịch)
Trả lời :

A. To read through with thoroughness or care.

B. (N) - The branch of science concerned with the bodily structure of humans, animals, and other living organisms, especially as revealed by dissection and the separation of parts.

C. (adjective) - Showing a great deal of variety; very different.

D. (V) - Increase or be increased fourfold.


13. quadruple /'kwɔdrupl/ (Dịch)
Trả lời :

A. Any place or object, as a sill, fence, branch, or twig for a bird, animal, or person to alight or rest upon.

B. (V) - Increase or be increased fourfold.

C. To read through with thoroughness or care.

D. (verb) - Express or feel sympathy or pity; sympathize.


14. ridiculous /ri'dikjuləs/ (Dịch)
Trả lời :

A. (adjective) - Courteous, kind, and pleasant, especially towards someone of lower social status.

B. (adjective) - Deserving or inviting derision or mockery; absurd.

C. To attack the good name or reputation of, as by uttering or publishing maliciously or falsely anything injurious, slander or libel, calumniate.

D. Adj. part of starting a business and in a way that means you are willing to risk loss in order to make money.


15. slack /slæk/ (Dịch)
Trả lời :

A. (adjective) - Not taut or held tightly in position; Having or showing laziness or negligence.

B. (adjective) - Incapable of going wrong or being misused.

C. (verb) - Express or feel sympathy or pity; sympathize.

D. (adjective) - Showing a great deal of variety; very different.






Gởi link [] lên Gmail Bookmark Facebook Share Chia sẻ trên Facebook Các câu kế tiếp
    Bảng điểm cao nhất của các thành viên
Thành viên Henry Tran , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:11, trắc nghiệm loại 7 - 5/31/2016 6:27:35 PM. (vào thi)
Thành viên van Tuan HD , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:14, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 11 - Workplace - Office Supplies - 5/31/2016 3:42:38 PM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 0:23, trắc nghiệm loại 1 - 5/18/2017 10:06:49 AM. (vào thi)
Thành viên Henry , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:25, trắc nghiệm loại 3 - chuyên mục Oxford - 7/12/2017 12:49:19 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 0:26, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 06 - Clothings - Cosmetics - Fashions - 10/16/2015 8:44:53 AM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 0:39, trắc nghiệm loại 6 - chuyên mục 07 - Animals around the World - 5/18/2017 10:12:18 AM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 0:42, trắc nghiệm loại 1 - 11/20/2016 8:46:53 PM. (vào thi)
Thành viên Đức Huy , email: huytamdp, đạt 10 điểm, thời gian 0:45, trắc nghiệm loại 3 - 10/8/2015 12:42:31 AM. (vào thi)
Thành viên thachlien , email: thachlien, đạt 10 điểm, thời gian 0:45, trắc nghiệm loại 1 - 5/5/2016 5:34:00 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 0:50, trắc nghiệm loại 1 - 11/20/2016 8:41:37 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:0, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 10 - Household Goods - 10/19/2015 10:37:53 AM. (vào thi)
Thành viên Mun , email: thuylinh300715, đạt 10 điểm, thời gian 1:0, trắc nghiệm loại 3 - chuyên mục 03 - Families - Educations - 12/19/2017 7:27:46 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:2, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 05 - Foods and fruits - 12/14/2017 9:58:03 PM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - 7/23/2016 3:16:25 PM. (vào thi)
Thành viên Huong Jiinby , email: huongjiinby, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 18 - Jobs and Occupations - 11/20/2015 5:06:25 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - 4/9/2017 8:35:24 AM. (vào thi)
Thành viên Valonekowd , email: valonekowd78, đạt 10 điểm, thời gian 1:5, trắc nghiệm loại 1 - 6/19/2015 2:39:15 PM. (vào thi)
Thành viên ngocnhung , email: ngocnhung28121999, đạt 10 điểm, thời gian 1:6, trắc nghiệm loại 5 - 11/18/2015 7:37:40 PM. (vào thi)
Thành viên thuhuyn , email: huynhthuong1092, đạt 10 điểm, thời gian 1:8, trắc nghiệm loại 6 - 6/10/2015 2:04:07 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:10, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 08 - Body parts - Healthcare - 10/15/2015 3:40:36 PM. (vào thi)
Thành viên vubaloi , email: vubaloi84, đạt 10 điểm, thời gian 1:11, trắc nghiệm loại 3 - 1/14/2016 9:19:41 PM. (vào thi)
Thành viên Hoa , email: thienthanconcon102, đạt 10 điểm, thời gian 1:11, trắc nghiệm loại 1 - 10/16/2016 10:57:29 AM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - 7/23/2016 3:24:40 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 10 - Household Goods - 10/19/2015 10:13:05 AM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 05 - Foods and fruits - 12/14/2017 10:00:42 PM. (vào thi)
Thành viên tuidayne , email: netuiday, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - 7/28/2018 7:20:30 AM. (vào thi)

 
Quizzes to Test Your English Vocabulary:




View Video Guide

Change to English

Chuyển qua Tiếng Việt
Chọn hình thức Trắc Nghiệm Từ Vựng Tiếng Anh:




Video hướng dẫn

Change to English

Chuyển qua Tiếng Việt
Các hình thức trắc nghiệm từ vựng Anh Văn