Loading ..
     Trắc Nghiệm Tiếng Anh Toàn Tập Các câu kế tiếp

01 - Quizzes in all Categories

Bật/tắt các lựa chọn A B C D
Trắc nghiệm từ vựng Anh Văn - có đáp án.

1. The relaxed ambience of the cocktail lounge is popular with guests. (Dịch)

(ambience /ˈambɪəns/ : Môi trường, không khí của một địa điểm)


Trả lời :

A. The character and atmosphere of a place.

B. Iacking some element or characteristic.

C. A sudden powerful forward or upward movement, especially by a crowd or by a natural force such as the tide.

D. (verb) - Fail to care for properly.


2. Neither anticipated that the cause of the conflict might cease with or even before the conflict itself should cease. (Dịch)

(anticipate /æn'tisipeit/ : liệu trước, lường trước)


Trả lời :

A. (verb) - Make (something) physically stronger or more solid.

B. To sit or lie in a relaxed position with the limbs spread out carelessly or ungracefully.

C. A sudden powerful forward or upward movement, especially by a crowd or by a natural force such as the tide.

D. (verb) - Regard as probable; expect or predict.


3. A bureaucracy is an administrative system operated by a large number of officials. Ex. America’s universities are more bureaucratic than those of any other country in the world. (Dịch)

(bureaucracy/bjʊəˈrɒkrəsi/ : công chức)


Trả lời :

A. (N) - A golden-brown shade of skin developed by pale-skinned people after exposure to the sun.

B. The body of officials and administrators, especially of a government or government department.

C. An earlier event or action that is regarded as an example or guide to be considered in subsequent similar circumstances.

D. To buy back; To recover by payment or other satisfaction ; To exchange (bonds, trading stamps, etc.) for money or goods.


4. If one thing is conducive to another thing, it makes the other thing likely to happen. Ex. Make your bedroom as conducive to sleep as possible. (Dịch)

(conducive /kənˈdjuːsɪv/ : giúp cái gì xảy ra; có ích)


Trả lời :

A. Tending to produce, contributive, helpful.

B. (verb) - Regard as probable; expect or predict.

C. (verb) - Fail to care for properly.

D. (N) - A golden-brown shade of skin developed by pale-skinned people after exposure to the sun.


5. The company consolidated its position in the international market. (Dịch)

(consolidate /kən'sɔlideit/ : Làm (cho) chắc, củng cố)


Trả lời :

A. (plural noun) - A house or building, together with its land and outbuildings, occupied by a business or considered in an official context.

B. (verb) - Fail to care for properly.

C. (verb) - Regard as probable; expect or predict.

D. (verb) - Make (something) physically stronger or more solid.


6. If someone or something is deficient in a particular thing, they do not have the full amount of it that they need in order to function normally or work properly. Ex. a diet deficient in vitamin B. (Dịch)

(deficient /dɪˈfɪʃnt/ : thiếu hụt, không đầy đủ)


Trả lời :

A. An earlier event or action that is regarded as an example or guide to be considered in subsequent similar circumstances.

B. An artificial underground passage, especially one built through a hill or under a building, road, or river.

C. (verb) - Regard as probable; expect or predict.

D. Iacking some element or characteristic.


7. A delicacy is a rare or expensive food that is considered especially nice to eat. Ex. Smoked salmon was considered an expensive delicacy. (Dịch)

(delicacy /ˈdɛlɪkəsi/ : sự thanh nhã; đồ ăn ngon)


Trả lời :

A. (N) - Something delightful or pleasing, especially a choice food considered with regard to its rarity, costliness.

B. The body of officials and administrators, especially of a government or government department.

C. (plural noun) - A house or building, together with its land and outbuildings, occupied by a business or considered in an official context.

D. To sit or lie in a relaxed position with the limbs spread out carelessly or ungracefully.


8. He neglected to write to her. (Dịch)

(neglect /ni'glekt/ : Sao lãng)


Trả lời :

A. Tending to produce, contributive, helpful.

B. An artificial underground passage, especially one built through a hill or under a building, road, or river.

C. (N) - A golden-brown shade of skin developed by pale-skinned people after exposure to the sun.

D. (verb) - Fail to care for properly.


9. There are substantial precedents for using interactive media in training. (Dịch)

(precedent /'presidənt/ : Tiền lệ)


Trả lời :

A. To buy back; To recover by payment or other satisfaction ; To exchange (bonds, trading stamps, etc.) for money or goods.

B. An artificial underground passage, especially one built through a hill or under a building, road, or river.

C. (verb) - Fail to care for properly.

D. An earlier event or action that is regarded as an example or guide to be considered in subsequent similar circumstances.


10. The company has moved to new premises. (Dịch)

(premises /'premis/ : Tài sản: nhà cửa, vườn tược)


Trả lời :

A. A sudden powerful forward or upward movement, especially by a crowd or by a natural force such as the tide.

B. (plural noun) - A house or building, together with its land and outbuildings, occupied by a business or considered in an official context.

C. To buy back; To recover by payment or other satisfaction ; To exchange (bonds, trading stamps, etc.) for money or goods.

D. Tending to produce, contributive, helpful.


11. If you redeem yourself or your reputation, you do something that makes people have a good opinion of you again after you have behaved or performed badly. Ex. He realized the mistake he had made and wanted to redeem himself. (Dịch)

(Redeem /rɪˈdiːm/ : mua lại, chuộc lại)


Trả lời :

A. (N) - Something delightful or pleasing, especially a choice food considered with regard to its rarity, costliness.

B. An artificial underground passage, especially one built through a hill or under a building, road, or river.

C. (N) - A golden-brown shade of skin developed by pale-skinned people after exposure to the sun.

D. To buy back; To recover by payment or other satisfaction ; To exchange (bonds, trading stamps, etc.) for money or goods.


12. If you sprawl somewhere, you sit or lie down with your legs and arms spread out in a careless way. EX. She sprawled on the bed as he had left her, not even moving to cover herself up. (Dịch)

(sprawl /sprɔːl/ : nằm ườn ra)


Trả lời :

A. To sit or lie in a relaxed position with the limbs spread out carelessly or ungracefully.

B. An earlier event or action that is regarded as an example or guide to be considered in subsequent similar circumstances.

C. The body of officials and administrators, especially of a government or government department.

D. A sudden powerful forward or upward movement, especially by a crowd or by a natural force such as the tide.


13. Flooding caused by tidal surges. (Dịch)

(surge /sə:dʤ/ : Sự dấy lên, sự dâng lên, sự trào lên)


Trả lời :

A. A sudden powerful forward or upward movement, especially by a crowd or by a natural force such as the tide.

B. (verb) - Regard as probable; expect or predict.

C. An artificial underground passage, especially one built through a hill or under a building, road, or river.

D. (plural noun) - A house or building, together with its land and outbuildings, occupied by a business or considered in an official context.


14. Jenna managed to get an even golden tan. (Dịch)

(tan /tæn/ : Vỏ thuộc da, màu nâu)


Trả lời :

A. (verb) - Regard as probable; expect or predict.

B. An artificial underground passage, especially one built through a hill or under a building, road, or river.

C. (N) - A golden-brown shade of skin developed by pale-skinned people after exposure to the sun.

D. The body of officials and administrators, especially of a government or government department.


15. A road tunnel through the Pyrenees. (Dịch)

(tunnel /'tʌnl/ : Đường hầm, ống (lò sưởi))


Trả lời :

A. An artificial underground passage, especially one built through a hill or under a building, road, or river.

B. (N) - A golden-brown shade of skin developed by pale-skinned people after exposure to the sun.

C. (N) - Something delightful or pleasing, especially a choice food considered with regard to its rarity, costliness.

D. (verb) - Make (something) physically stronger or more solid.






Gởi link [] lên Gmail Bookmark Facebook Share Chia sẻ trên Facebook Các câu kế tiếp
    Bảng điểm cao nhất của các thành viên
Thành viên Henry Tran , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:11, trắc nghiệm loại 7 - 5/31/2016 6:27:35 PM. (vào thi)
Thành viên van Tuan HD , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:14, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 11 - Workplace - Office Supplies - 5/31/2016 3:42:38 PM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 0:23, trắc nghiệm loại 1 - 5/18/2017 10:06:49 AM. (vào thi)
Thành viên Henry , email: vantuan.hd87, đạt 10 điểm, thời gian 0:25, trắc nghiệm loại 3 - chuyên mục Oxford - 7/12/2017 12:49:19 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 0:26, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 06 - Clothings - Cosmetics - Fashions - 10/16/2015 8:44:53 AM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 0:39, trắc nghiệm loại 6 - chuyên mục 07 - Animals around the World - 5/18/2017 10:12:18 AM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 0:42, trắc nghiệm loại 1 - 11/20/2016 8:46:53 PM. (vào thi)
Thành viên Đức Huy , email: huytamdp, đạt 10 điểm, thời gian 0:45, trắc nghiệm loại 3 - 10/8/2015 12:42:31 AM. (vào thi)
Thành viên thachlien , email: thachlien, đạt 10 điểm, thời gian 0:45, trắc nghiệm loại 1 - 5/5/2016 5:34:00 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 0:50, trắc nghiệm loại 1 - 11/20/2016 8:41:37 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:0, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 10 - Household Goods - 10/19/2015 10:37:53 AM. (vào thi)
Thành viên Mun , email: thuylinh300715, đạt 10 điểm, thời gian 1:0, trắc nghiệm loại 3 - chuyên mục 03 - Families - Educations - 12/19/2017 7:27:46 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:2, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 05 - Foods and fruits - 12/14/2017 9:58:03 PM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - 7/23/2016 3:16:25 PM. (vào thi)
Thành viên Huong Jiinby , email: huongjiinby, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 18 - Jobs and Occupations - 11/20/2015 5:06:25 PM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:4, trắc nghiệm loại 1 - 4/9/2017 8:35:24 AM. (vào thi)
Thành viên Valonekowd , email: valonekowd78, đạt 10 điểm, thời gian 1:5, trắc nghiệm loại 1 - 6/19/2015 2:39:15 PM. (vào thi)
Thành viên ngocnhung , email: ngocnhung28121999, đạt 10 điểm, thời gian 1:6, trắc nghiệm loại 5 - 11/18/2015 7:37:40 PM. (vào thi)
Thành viên thuhuyn , email: huynhthuong1092, đạt 10 điểm, thời gian 1:8, trắc nghiệm loại 6 - 6/10/2015 2:04:07 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:10, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 08 - Body parts - Healthcare - 10/15/2015 3:40:36 PM. (vào thi)
Thành viên vubaloi , email: vubaloi84, đạt 10 điểm, thời gian 1:11, trắc nghiệm loại 3 - 1/14/2016 9:19:41 PM. (vào thi)
Thành viên Hoa , email: thienthanconcon102, đạt 10 điểm, thời gian 1:11, trắc nghiệm loại 1 - 10/16/2016 10:57:29 AM. (vào thi)
Thành viên New member , email: user1, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - 7/23/2016 3:24:40 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 10 - Household Goods - 10/19/2015 10:13:05 AM. (vào thi)
Thành viên DHL , email: uthien.htp, đạt 10 điểm, thời gian 1:12, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 05 - Foods and fruits - 12/14/2017 10:00:42 PM. (vào thi)
Thành viên ngo cong tung , email: ngocongtung, đạt 10 điểm, thời gian 1:16, trắc nghiệm loại 1 - chuyên mục 06 - Clothings - Cosmetics - Fashions - 10/16/2015 8:58:22 AM. (vào thi)

 
Quizzes to Test Your English Vocabulary:




View Video Guide

Change to English

Chuyển qua Tiếng Việt
Chọn hình thức Trắc Nghiệm Từ Vựng Tiếng Anh:




Video hướng dẫn

Change to English

Chuyển qua Tiếng Việt
Các hình thức trắc nghiệm từ vựng Anh Văn